Sniccerrel, mackónadrágban rabolt a dohányboltban, videó készült róla

2022.04.10. 18:30
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közzétett egy videót egy férfiról, aki a gyanú szerint sniccerrel rabolt ki egy dohányboltot Dunakeszin.

Az eset még tavaly november 12-én, délután 14 óra körül történt egy dunakeszi dohányboltban. A férfi egy sniccerrel megfenyegette az eladót, majd a kasszában lévő bevételt követelte tőle. Az alkalmazott ellenállt, dulakodni kezdtek.

Végül a támadó feladta, és elmenekült a helyszínről.

A rendőrség egy másik helyszínen készült videófelvételt is közzétett a gyanúsítottról:

A körülbelül 175 cm magas férfi az elkövetéskor szürke mackónadrágot, piros/bordó kapucnis felsőt és fehér kesztyűt viselt, az arcát maszkkal takarta el. A gyanú szerint a férfi több, hasonló jellegű bűncselekményt is elkövethetett a dohánybolti rablás mellett. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya azt kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívó számon.