Több forgalmas úton is baleset nehezíti a haladást

2022.04.11. 09:54
Több baleset történt az M3-as autópályán Hatvan és Bag között. A Budapest felé vezető oldalon, a 48-as kilométernél több helyen lezárták a belső sávot – írja az Útinform.

Egyelőre nem tudni a balesetek okát, és arról sincsenek információk, hogy vannak-e sérültek. 

Baleset történt az M0-s autóút keleti szektorán, az M3-as autópálya felől az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. Maglód térségében a 46-os kilométernél sávzárásra és torlódásra kell készülni.

Elgázolt egy vadat, majd árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó a 86-os főúton, Zalabaksa közelében, a 17-es kilométernél. 

Fának ütközött egy személygépkocsi a Dunaszeg és Ásványráró közötti útszakaszon. A balesethez a győri hivatásos és az ásványrárói önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították az autót. A helyszínre mentők is érkeztek – tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Az Útinform arról is beszámolt: a 31-es főúton, Maglód környékén felújítják a burkolatot. Az M0-s autóút és a maglódi körforgalom közötti munkaterületeknél a fél útpályát lezárták, a forgalmat munkaidőben jelzőőrök irányítják. Napközben torlódásra lehet számítani.

Vas megyében, Körmend térségében megrongálódott a horvátnádaljai Pinka híd. A 2-es kilométernél lezárták az utat, a korlátozás ideje alatt a 8-as főutat használhatják az autósok.