Németh Szilárd felkereste a falut, ahol mindent vitt a Fidesz

2022.04.12. 08:49
A leghűségesebb településként tartja számon a Fidesz alelnöke azt a borsodi települést, ahol továbbra is megkérdőjelezhetetlen a kormánypártokba vetett bizalom.

Fáj a leghűségesebb település: 100% Demeter Zoltán – Fidesz–KDNP – írta Facebook-oldalára feltöltött fotója mellé Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, aki ellátogatott abba a borsodi faluba, ahol négy éve 99 százalékkal, most pedig 100 százalékos támogatottsággal győztek a kormánypártok.

Mint arról korábban beszámoltunk, a helyi fideszes jelölt, Demeter Zoltán 216 szavazatot kapott, míg mindenki más 0, azaz nulla darab voksot. Listán egy hajszállal „szorosabb” volt a küzdelem, a Fidesz–KDNP 215 szavazatot kapott, míg a Mi Hazánk Mozgalom 1 szavazattal gazdagodott.

Az Index néhány nappal a választások előtt járt a településen, ahol megtudtuk: a helyiek egy része családi körben is úgy hivatkozik Orbán Viktorra, hogy „főnök”, és a legtöbben azt szeretnék, hogy ez életük végéig ne is változzon. Az erről szóló videóriportunkat ide kattintva tekintheti meg.