Több kilométeres a dugó az M0-son

2022.04.13. 15:37
Meghibásodott egy nyerges vontató Diósdnál. Az Útinform az M3-ason és az M5-ösön is balesetre figyelmeztet.

Két sávot is le kellett zárni az M0-s autóúton szerda délután Diósdnál egy meghibásodott jármű miatt. Az érintett szakaszon több kilométeres a torlódás – közölte a rendőrség.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy nyerges vontató hibásodott meg az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 10-es kilométernél.

A rendőrök emiatt a belső és a középső sávot is lezárták, így a forgalom a külső és a leállósávon halad.

A több kilométeres torlódás miatt a rendőrség az érintett szakasz elkerülését javasolja a közlekedőknek.

Időközben megszűnt a sávlezárás az M0-s autóút déli szakaszán, Diósd térségében – közölte az Útinform. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon viszont továbbra is óriási torlódásra figyelmeztetnek, a sor vége az M7-es autópálya csomópontjánál van. Az átjutási időt legalább 30-35 percre becsülték.

Balesetek az M5-ösön és az M3-ason

Az M5-ös autópályán, a főváros felé tartó oldalon sávzárásra és kisebb torlódásra lehet számítani Újhartyánnál, a 45-ös kilométernél munkavégzés miatt. Örkény után, a 49-es kilométernél két kamion balesete miatt kell lassabb haladásra számítani.

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé a 146-os kilométernél korábban kigyulladt és kiégett egy kamion. A sérült jármű a külső sávot is elfoglalja, amire táblákkal hívják fel az arra autózók figyelmét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport