Fokossal támadt egy 51 éves asszonyra, kis híján megölte

2022.04.15. 13:26
Emberölés kísérletének gyanúja miatt folyik eljárás egy gönci férfi ellen.

A rendőrségre március 15-én este bántalmazásról érkezett bejelentés. Egy férfi bosszúból bántalmazott vita közben egy 51 éves nőt.

A bántalmazó egy fokossal többször megütötte az asszonyt. Ámokfutása azonban itt nem ért véget, a földön fekvő sértettet behúzta az ingatlan udvarára, ahol tovább folytatta az ütlegelést, és azzal fenyegette, hogy megöli. Menekülésre csak akkor szánta el magát, amikor a nő közölte, hogy értesíti a rendőrséget.

Az egyenruhások nagy erőkkel a 25 éves gönci lakos keresésébe kezdtek, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene. Április 13-án Encsen találták meg a rokonainál bujkáló férfit, és másnap átadták a hajdú-bihari kollégáknak.

L. László gyanúsítotti kihallgatásán nem tett vallomást. A nyomozók emberölés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe, és indítványozták a letartóztatását.

A sértett súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkészült orvosszakértői vélemény megállapította, hogy a bántalmazás eszköze és módja alkalmas lehetett volna a nő életének kioltására is – közölte a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport