Rablókat hajszolnak a rendőrök Cegléden, segítséget kérnek

2022.04.25. 09:53
A ceglédi rendőrök segítséget kérnek két szökésben lévő tettes elfogásához, akik vasárnap délután megtámadtak és kiraboltak egy férfit.

A gyanú szerint a két férfi a ceglédi vasútállomáson megtámadott és bántalmazott egy férfit, akinek aztán elvették az óráját és a pénzét, majd elmenekültek a helyszínről. A sértett könnyű sérülést szenvedett.

A ceglédi rendőrök néhány órán belül azonosították a két támadót.

Az azóta szökésben lévő, 25 éves Varga Tibort és társát, a 36 éves Jónás Vilmost minden lehetséges felbukkanási helyükön keresték a rendőrök, eredmény nélkül. A kutatást tovább folytatják, de a gyorsabb eredmény érdekében a lakosság segítségét is kérik a nyomra kerítésükhöz.

vtjv
Fotó: police.hu

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya azt írta: aki a felvételeken látható Varga Tibort és Jónás Vilmost felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.