18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fejbe lőtte magát egy Vas megyei kormányhivatalnok, felesége végignézte a tragédiát

2022.05.02. 06:58
Saját háza előtt lőtte fejbe magát a Vas megyei kormányhivatal egyik munkatársa, a tragédiát a férfi felesége is végignézte. Úgy tudni, a férfinak volt engedélye arra a fegyverre, amivel az öngyilkosságot elkövette.

A nyílt utcán, saját háza előtt lőtte fejbe magát egy vadászati felügyelőként dolgozó kormányhivatalnok a Vas megyei Balogunyomon. A szomszédok beszámolója szerint a férfi felesége is ott volt, amikor férje véget vetett az életének.

Tettének indítékai egyelőre nem ismertek. Ismerősei elmondása szerint látszott, hogy a férfit valami nyomasztja, problémáiról azonban nem nagyon beszélt. 

Az öngyilkosságnak egy péktermékeket áruló furgon sofőrje is szemtanúja volt, az újraélesztést a hivatalnok felesége és egyik szomszédjuk kezdte meg. S. Gyula életéért ugyan sokáig küzdöttek, kórházba is szállították, végül vasárnap hajnalban meghalt.

Információk szerint a férfinak volt fegyvertartási engedélye, életét egy 9 milliméteres kaliberű pisztollyal oltotta ki. S. Gyula Szombathelyen élt feleségével, az elmúlt időszakban sok időt töltött a közeli faluban lévő hétvégi házában.

A férfi a Vas Megyei Kormányhivatal Mezőgazdasági Osztályán dolgozott vadászati felügyelőként. Hivatali munkája mellett hosszú ideje vadászott is.

A Blikk szerint vadásztársait megdöbbentették az 54 éves férfival történtek, akinek feleségével két felnőtt fia volt, de egy unokájuk is született. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.