Migránsokat szállító autó ütközött a IX. kerületben

2022.05.04. 08:35
Az illegális bevándorlókat szállító lengyel rendszámú járműből ketten kiugrottak és elfutottak. Egyiküket a rendőrök elfogták, a másikukat még keresik.

Illegális migránsokat szállító autó ütközött a IX. kerületben, a balesetben négyen megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.

A rendőrök szerda hajnalban meg akartak állítani egy lengyel rendszámú autót az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, de a kocsi vezetője továbbhajtott, végül pedig a Gyáli út és az Ecseri út kereszteződésében összeütközött egy szabályosan közlekedő másik autóval.

Az illegális migránsokat szállító lengyel rendszámú járműből ketten kiugrottak, és elfutottak. Egyiküket a rendőrök elfogták, a másikukat még keresik.

A balesetben megsérült két magyar állampolgárt és a magukat török állampolgárnak valló két sérültet a mentők kórházba vitték.

A rendőrök elől menekülő autó további két utasa szintén török állampolgárnak vallotta magát, előállításuk és elszámoltatásuk folyamatban van – áll a közleményben.

A BalesetInfo értesülése szerint a lengyel rendszámú Ford Focus az M5-ös autópálya bevezető szakaszán hatalmas sebességgel hajtott be a kereszteződésbe, ahol valósággal kiütötte a szabályosan érkező Opel Corsát. Az ütközés akkora erejű volt, hogy az Opel felhajtott az út menti járdaszigetre, és egy jelzőtáblának csapódott, a Ford többször megpördült, majd a sávok közötti, forgalomtól elzárt területen állt meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport