Már három kilométeres a torlódás az M0-s autóúton, de máshol is baj van

2022.05.05. 12:32

Már három kilométeres a torlódás az M0-s autóúton, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 33-as kilométernél, mivel a gyáli csomóponttól szalagkorlátot javítanak, ezért a külső sávot lezárták – írja az Útinform.

Vásárosnamény felé éjszaka két személyautó ütközött össze az M3-as autópályán, a mezőnagymihályi kijárat után. A 140-es kilométernél már mindkét sáv járható, a sérült járművek viszont még a leállósávon tartózkodnak.

Az M6-os autópályán egy munkavégzést biztosító, energianyelő berendezésnek ütközött egy személyautó a 20-as kilométernél, a Pécs felé vezető oldalon. A három sávból csak egy járható.

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, a 60-as kilométernél két személyautó koccant a munkavégzés mögött feltorlódott kocsisorban. A belső sávot lezárták, az arra közlekedőknek torlódásra érdemes készülniük.

A 44-es főúton, Szarvas térségében félpályás útlezárás van a 78-as kilométernél két személyautó balesete miatt. 

A magyar–horvát határon, Letenye határátkelő kilépő oldalán még tegnap hajnalban történt baleset. A kilépő oldal forgalmi sávjait továbbra is zárva tartják, a járműveket a buszsávon keresztül engedik haladni, ott történik a határellenőrzés is.

A magyar–román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál jelenleg 3 kilométeres a kilépésre várakozó kamionsor hossza.