Két autó ütközött Maglódnál, karbantartás és felújítás is nehezíti a forgalmat

2022.05.10. 07:02
Csak egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom Maglód térségében a 31-es főút 26-os kilométerénél két autó korábbi ütközése miatt. A karbantartási munkálatok mellett a felújítások miatt is torlódásra kell számítani a közlekedőknek.

Két személyautó ütközött össze kedd reggel Maglód térségében, a 31-es főúton. Emiatt a 26-os kilométernél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom, az arra közlekedőknek torlódásra kell készülniük – írja az Útinform.

Karbantartási munkálatokat végeznek az alagútláncban az M6-os autópályán. A Pécs felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldalon vezetik el, egy-egy sávon irányonként.

Felújítják a 13-as főutat az M1-es autópálya és Komárom között. Szakaszosan félpályás korlátozásra kell készülni a munkaterületeknél, ami gyakran okozhat torlódást.

Zajvédő falat építenek az M0-s autóút keleti szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon az 50-es és 52-es kilométer között. A forgalom sávelhúzással halad, a Pécel–Rákoscsaba-csomópontban nem lehet felhajtani a 11-es főúti csomópont irányába.

Kerülni a Nagytarcsa–Rákosliget-csomóponton keresztül lehet az M0-s autóútra.