Véget ért a tóparti piknik, hétéves börtönbüntetés következik

2022.05.12. 09:42
A csaló nő rendszeres lakóhely-változtatással igyekezett túljárni a rendőrök eszén. Két elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

A BRFK Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztály rendőrei május 5-én fogtak el Szigetszentmiklóson egy többszörösen körözött 35 éves nőt, mivel nem kezdte meg csalás bűntett miatt jogerősen kiszabott 7 év 4 hónapos börtönbüntetésének letöltését.

H. Andrea hitel folyósításának lehetőségét hirdette interneten keresztül, majd különböző jogcímeken pénzt szedett be a sértettektől. A hitel kiutalása valamennyi esetben meghiúsult, amit különböző kifogásokkal magyarázott, a részére átutalt pénzt pedig felélte. 

A Debreceni és a Kecskeméti Törvényszék is elfogatóparancsot bocsátott ki csalás elkövetése miatt a nő ellen, aki úgy próbált az igazságszolgáltatás elől elrejtőzni, hogy lakóhelyeit rendszeresen váltogatta.

A rendőrök egy tóparti nyaralóból állították elő a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahonnan gyanúsítotti kihallgatását követően vitték át a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.