Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,63 Ft
8 °C
30 °C

Eljárást indítottak a metrósíneken sétáló férfi ellen, aki a barátnőjét akarta látni

2022.05.14. 14:34

Közérdekű üzem működésének megzavarása miatt indított szabálysértési eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az ellen a 21 éves férfi ellen, aki a metrósíneken sétált még pénteken.

A BRFK azt közölte szombaton a police.hu oldalon, hogy a férfi először az Örs vezér téri metrómegállóban lépett a sínekre 7 óra 45 perc körül, ekkor a biztonsági őrök észrevették, és „kihúzták” onnan.

Másodszor már a Pillangó utcai megállóban bukkant fel, szintén a nyílt pályán sétálva.

A járőrök elfogták a férfit, és a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították – tették hozzá.

Az ittas férfi meghallgatásakor azt mondta a nyomozóknak, hogy barátnőjéhez akart eljutni, azért sétált a sínek között – írták.

Kiderült az is, hogy a férfi ellen az Encsi Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás miatt adott ki körözést, ezért a Miskolci Rendőrkapitányságra vitték – áll a közleményben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek