Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,39 Ft
8 °C
30 °C

Gázolt a vonat Budaörsnél

2022.05.14. 14:34
Elgázolt egy embert a Győrből Budapest-Déli pályaudvarra tartó, 4925-ös számú személyvonat a budaörsi állomáson, ezért késésekre kell számítani a Budapest–Győr–Hegyeshalom-, a Budapest–Győr–Sopron-vonalon és Szombathely felé – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Azt írták, hogy Budaörs és Kelenföld között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért a helyszínelés ideje alatt 15-20 perccel nő a vonatok menetideje.

A 4925-ös számú vonat nem megy tovább, utasai az Oroszlányból a Délibe tartó, 4425-ös számú S12-es vonattal utazhatnak tovább – tették hozzá.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére közölte, hogy az elgázolt embert a mentők kórházba szállították.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!