Egy kiskorú bozótvágóval rabolt ki egy idős férfit

2022.05.18. 09:20
Bozótvágóval a kezében rabolt ki berekböszörményi otthonában egy idős férfit egy 15 éves fiú. A rendőrök az elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették.

A bejelentés 2022. május 16-án 22 óra körül érkezett a rendőrségre arról, hogy egy idős férfit kiraboltak a berekböszörményi otthonában. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a sértettet.

Egy ismeretlen fiatalról számolt be, aki egy bozótvágóval a kezében pénzt követelt tőle. A sértett mindössze 770 forint készpénzt adott át támadójának, aki ezt követően sietve távozott az ingatlanból – közölte a rendőrség

matchete
Fotó: police.hu

A rendőrök részletes adatgyűjtést és tanúkutatást hajtottak végre, amelynek eredményeként pár óra elteltével azonosították a feltételezett elkövetőt.

A 15 éves helyi fiút otthonában fogták el, majd gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A fiatal részletes beismerő vallomást tett, továbbá átadta a rendőröknek a zsákmányolt 770 forintot, és megmutatta, hova rejtette a bozótvágót a bűncselekmény elkövetése után.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.