18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Életfogytiglant kapott az élettársát brutálisan meggyilkoló nagyari férfi

2022.05.18. 16:03
Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki féltékenységből halálra szurkálta a volt élettársát Nagyarban.

Nem jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék azt a férfit, aki tavaly májusban féltékenységből halálra szurkálta élettársát Nagyarban. A nőt 92 szúrás érte, a szakértők szerint még holtában is szurkálta a férfi – számolt be az MTI. 

Az ítéleti tényállás szerint a pár kapcsolata megromlott, és amikor az asszony új viszonyt kezdeményezett, a férfi rendszeresen zaklatta és bántalmazta. A vádlott 2021. május 31-én hajnalban hazament közös házukba, majd amikor az asszony beengedte, ütni kezdte, és egy tapétavágó késsel több alkalommal megszúrta.

A bántalmazást hallva a lakásban tartózkodó gyermekük telefonon segítséget hívott, magához vett egy kést, és édesanyja segítségére sietett. A férfi kikapta a kést a gyermek kezéből, megütötte, majd a már földön fekvő nőt ismét többször megszúrta. Időközben a helyszínre érkezett a nő édesapja, aki a vádlott kétszer homlokon vágott, majd többször hasba szúrta magát. Az asszony még a helyszínen életét vesztette.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót!  Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101 telefonszámon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport