Meghalt Szenczy Sándor

DMARC20180910004
2022.05.21. 10:11
Szombat hajnalban meghalt a Baptista Szeretetszolgálat emeritus elnöke, Szenczy Sándor. Vujity Tvrtko közösségi oldalán búcsúzott tőle.

Meghalt Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat emeritus elnöke – közölte a Baptista Szeretetszolgálat.

Sándor, áldott vagy és áldás voltál! Millióknak, de legfőképp nekünk. Köszönjük!

– olvasható a bejegyzésben. A Baptista Szeretetszolgálat elnöke 57 éves volt.

Szenczy Sándor 1965-ben született Sajószentpéteren. A pesti vagonoktól indulva jutott a Fehér Házig. Számos gyülekezet növekedéséhez járult hozzá, a vezetésével 1996-ban létrejött Baptista Szeretetszolgálat mára több kontinensen dolgozó, nagy szervezetté nőtt.

A Baptista Szeretetszolgálatot 1996-ban hozta létre. Az alapítvány ma az egyik legnagyobb humanitárius szervezet, amely a világ huszonöt országa mellett Magyarországon is nagy szervezetté nőtt.

Vujity Tvrtko író és újságíró közösségi oldalán búcsúzott tőle.

Pár órával ezelőtt, magyar idő szerint szombaton hajnalban, itt, az Egyesült Államokban Szenczy Sándor lelkipásztor, a Baptista Szeretetszolgálat emeritus elnöke megtért Istenhez, akiben a legjobban hitt, s elköltözött oda, ahová már a földi létben is tartozott. Jóságával és szeretetével Ő ezen a világon is a Mennyország lakója volt. A földi Mennyországé

– írta bejegyzésében Tvrtko. Hozzátette: „Sándor maga volt a megtestesült jóság és szeretet. Ő volt az ember, aki mindig ki tudta mondani azt a szót, hogy szeretlek”.

(Borítókép: Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány elnöke a szeretetszolgálat logisztikai központjának ünnepélyes alapkőletételén a pákozdi ipari parkban 2018. szeptember 10-én. Fotó: Mónus Márton / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport