Három járműből kettőn biztosítás, az egyik sofőrnél jogosítvány nem volt a hármas karambolnál

2022.05.24. 19:23
Furgonnal ütközött össze egy személyautó Budapest X. kerületében, a Könyves Kálmán körút és Kőbányai út kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon jelentős forgalmi akadály alakult ki.

A Peugeot Boxer a Könyves Kálmán körúton a Kerepesi út felé haladt, majd balra, a Kőbányai útra akart kanyarodni. A Könyvesen egyenesen haladóknak mindkét irányban egyszerre van zöld, utánuk pedig a balra kanyarodók következnek, azaz ők is egyszerre kanyarodhatnak a Kőbányai útra két irányban. A furgon vezetője és az egyenesen haladók zöld jelzésénél kanyarodott balra, az Orczy tér felé − közölte a Balesetinfo

A Népliget felé több jármű is közlekedett, a furgon ezek közül a középső sávban érkező Opel Corsával ütközött, ami az ütközés hatására a külső sávban mellette elhaladó Volvo V50 kombinak csapódott. A furgon és a Volvo sofőrje nem sérültek meg, az Opelt vezető idős férfi viszont igen, őt a mentők kórházba szállították.

captures chrome-capture-2022-4-24.png
Fotó: Balesetinfo

Sem a Volvo, sem a Peugeot nem rendelkezett kötelező felelősségbiztosítással, valamint a Volvo sofőrje a jogosítványát sem találta, ezért a rendőrök leszerelték a két autó rendszámait, valamint mindkét sofőrtől a forgalmi engedélyét is elvették.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport