18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tinilányt kényszerített prostitúcióra egy pár Szombathelyen

2022.06.08. 07:47
A Szombathelyi Törvényszék kimondta annak a férfinak és nőnek a bűnösségét, akik szexmunkára kényszerítettek egy tinilányt.

Az elsőrendű férfi vádlott 2021 áprilisában ismerkedett össze a 2003 nyarán született sértettel, akit aztán a szombathelyi otthonába csábított, ahol 2021. április 16. és május 30. napja között anyagi haszonszerzés céljából szexuális cselekmények végzésére kényszerítette. Ezt úgy érte el, hogy elvette a lány telefonját, majd internetes szexpartnerkereső oldalakon hirdetést adott fel, és arra utasította a hölgyet, hogy naponta átlagban 4-5 személlyel szexuális kapcsolatot létesítsen.

A sértett több esetben is közölte, hogy ezt nem bírja tovább csinálni, mire a férfi ütlegelni kezdte őt, közben pedig gyermeke megölésével fenyegette. A fizikai bántalmazások következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A másodrendű vádlott a férfit bántalmazásra biztatta, illetve a sértettel szexuális kapcsolatot részesítő személyektől összesen 150 ezer forintot vett át, amit aztán fele-fele arányban szétosztottak egymás között – derül ki a Szombathelyi Törvényszék közleményéből.

Az elsőrendű vádlottat 6 év fegyházra, a II. rendű vádlottat 5 év fegyházra ítélte a bíróság, továbbá a vádlottakkal szemben összesen 150 ezer forint vagyonelkobzást rendelt el. Az érintettek – akik maradtak letartóztatásban – enyhítésért fellebbeztek.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.