Osváth Zsolt: Biztos, hogy lesz olyan, ami miatt majd rám lehet húzni a vizes lepedőt

DSC8080
2022.06.09. 17:13
A Kibeszélő Extra mai adásában Osváth Zsolt youtubert kérdezte Tikvicki Dóra a közéleti szerepvállalásról. A beszélgetésben a fontos ügyekért való kiállás, a saját történetek és a pártpolitika is terítékre került.

„Beszélek magamról, beszélek az életemről, és ebben mindenki kivesz, amit akar” – többek között erről beszélt a Kibeszélő Extrában Osváth Zsolt.

Ott van egy hatalmas nagy polc, egy hatalmas nagy édességes polc, és van, akinek csak a savanyú cukorka, de van, akinek a kólás, van, akinek mindkettő, van, akinek a medvecukor kell, de van, aki az egész polcból berámol. És mindenki kiveszi magának, amit szeretne. De nagyon fontos, nem ugyanolyan az életünk, nem egyezünk, és lehet, hogy te elveszed magadnak a dinnyést, az epresek meg a medvét. Mert ez nekem bevált, de neked lehet, hogy nem fog. Ezeket is többnyire el szoktam mondani a videómban.

Közéleti szerepvállalásáról azt mondta:

Összességében azzal a tudásommal ott, akkor ugyanúgy belevágnék. Nem is az van, hogy megbántam, hanem még mindig bennem van az, még mindig sokszor foglalkoztat az a gondolat, hogy mit tehettem volna még egy jobb eredményért. Én mit rontottam el, én hol rontottam el.

Kibeszélő Osváth Zsolt

A Kibeszélő Extra e heti adásából kiderül, hogy

  • mit gondol Osváth Zsolt a megbocsátásról és a második esélyről;
  • mond-e Márki-Zay Péter beszédet az influenszer esküvőjén;
  • van-e olyan, amit másként tett volna az elmúlt időszakban.

A teljes videót a fenti lejátszóra kattintva nézhetik meg, a beszélgetés podcastverzióját pedig alább érhetik el:

(Borítókép: Osváth Zsolt és Tikvicki Dóra . Fotó: Kaszás Tamás / Index)