Unta a házi őrizetet, betört egy üzletbe, majd ismét elfogták

2022.06.12. 21:28
B. Alex június 9-én este a házi őrizet szabályait megszegve távozott az őrizete helyéül kijelölt ingatlanból. A ráhelyezett nyomkövető eszközt később eltávolította magáról, majd elrejtőzött.

Engedély nélkül távozott házi őrizetéből a 18 éves egri férfi, majd egy üzletbe is betört. Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés és lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi férfi ellen – írja a police.hu.

A nyomozás adatai alapján B. Alex június 9-én este távozott az őrizete helyéül kijelölt ingatlanból. A ráhelyezett nyomkövető eszközt később eltávolította magáról, majd elrejtőzött. A járőrök június 11-én kora délután Egerben fogták el az elfogatóparancs alapján keresett 18 éves férfit, akit előállítottak a városi rendőrkapitányságra.

A nyomozók az őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az is kiderült, hogy a férfi az elfogását megelőző éjszaka Eger belvárosában egy üzletbe is betört, ahonnan készpénzt lopott el.  • Tippek
  • Hitelkártya