18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meghalt a szőlőhegyen magára hagyott csecsemő

Csecsemő HR mentők 0
2022.06.17. 07:42
Magyar rendőrök mentették annak a horvát állampolgárságú nőnek gyermekét, akit az anyja szülés után magára hagyott a márfai szőlőhegyen.

A horvát rendőrök június 16-ára virradó éjszaka értesítették magyar kollegáikat arról, hogy az eszéki kórházban ápolnak egy nőt, aki valószínűleg előző délután Magyarország területén adott életet gyermekének, akit azt követően ott magára hagyott.

A rendőrök a horvát társszervek segítségével megszerzett információk alapján sikerrel zárták a kutatást, annak ellenére, hogy a 31 éves, horvát állampolgárságú nő nem bizonyult együttműködőnek.

Nem tudták megmenteni az életét

A csecsemőt a megtalálása után egy orvosi szakképesítéssel is rendelkező rendőr látta el, aki szintén részt vett a kutatásban. Kiérkezésük után a mentők vették át a gyermek ellátását, akit aztán mentőhelikopterrel szállítottak kórházba

A rendőrség Facebook-oldalán jelentette be, hogy a gyors és szakszerű ellátás ellenére a csecsemő a kórházban életét veszítette. 

A nő ellen emberölés miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

(Borítókép: Police.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport