Hont András szerint a Ryanair-vezér egy f*sz

2022.06.18. 15:55
Szerinte elképzelhetetlen, hogy egy cégvezető egy kormánytagot trágár szavakkal minősítsen.

Az ATV Öt című műsorának vendége volt Hont András publicista. A műsorban a műsorvezető kérdésére reagálva kifejtette a kendőzetlen véleményét arról, hogy a Ryanair vezetője sokadszor idiótának nevezte a magyar gazdaságfejlesztési minisztert – öt alkalommal, egyetlen interjúban. 

Szerintem az ürge egy f@sz

– jelentette ki Hont András Michael O’Learyről, a cég vezetőjéről, hozzátéve, Olaszországban hasonló helyzet elképzelhetetlen lenne.

Képzeljük már el azt, hogy egy magyar cég – s most tökmindegy, hogy ki van kormányon – vezetője nyilatkozik Olaszországban, és elkezdi mondani az olasz kormányról azt, hogy annak az egyik tagja, ráadásul befolyásos tagja hibbant, idióta, bármi más. Képzeljük el, hogy akkor mi lenne!

– fejtegette Hont András, akinek szereplését a Mandiner szemlézte.

A Ryanair szóvivője pénteken bocsánatkérésre szólította fel a gazdaságfejlesztési minisztert, mondván, elnézést kell kérnie azoktól a magyar családoktól, akiknek az „idióta pluszadó miatt magasabb árakat kell fizetni”. A miniszter szerint a légitársaság tartozik bocsánatkéréssel.

A Ryanair vezérigazgatója nem a visszafogottságáról híres, sokszor szókimondó és olykor sértő kijelentéseket tesz. Ebben a cikkünkben összeszedtünk párat a legmegosztóbb nyilatkozataiból.