Összeütközött két autó az Üllői úton, többen megsérültek

D  MI20220626006
2022.06.26. 17:27
Baleset miatt több órára lezárták az Üllői utat a fővárosban vasárnap délután, miután két személyautó ütközött az út Népliget felé vezető oldalán. A balesetben egy ember súlyosan, hárman könnyebben megsérültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a X. kerületi Üllői út 120. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött, majd az egyik felborult. 

Az elsődleges információk szerint a balesetben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek. Az érintett útszakaszt lezárták, a személygépkocsikat a Pöttyös utca és a Száva utca felé terelik – közölték.

Frissítés:

Helyreállt a forgalom a fővárosi Üllői úton, ahol vasárnap délután egy baleset miatt le kellett zárni az útszakaszt – közölte a rendőrség a honlapján. A balesetben egy ember súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek. A rendőrök a helyszínelést befejezték, a forgalom zavartalanul haladhat – írták.

(Borítókép: Felborult személyautó a fővárosban a X. kerületi Üllői út 120. szám előtt ahol a gépjármű előzőleg egy másik személygépkocsival összeütközött 2022. június 26-án. Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)