2024. június 17. 15:00
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium 0
Szlovákia 1
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00 ÉLŐ
Ausztria 0
Franciaország 1

Mindkét lábára lebénulhat a fővárosi házomlásban megsérülő táncos

MG 5760
2022.06.27. 21:38
Lehet, hogy mind a két lábára lebénul az a nő, aki súlyosan megsérült hétfő délelőtt Budapest belvárosában, amikor egy ház homlokzata leomlott.

Az Aradi utca és Jókai utca sarkán lévő ötszintes épület tetejéről indult az omlás, a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára, az éppen arra járó gyalogosokra és az utcán parkoló autókra. Neve elhallgatását kérő informátorunk több furcsaságra is felhívta a figyelmünket az incidens után.

A balesetben többen megsérültek, egyiküket a Fókusznak sikerült utolérnie. Azt mondta, barátnőjével az Operettszínház táncosai, és hétfőn pont ott sétáltak, ahol a szerencsétlenség történt. A férfi könnyebben sérült, a párját viszont súlyos állapotban vitték kórházba a mentők.

Videón, ahogy leomlik egy ház a Jókai utcában

A barátnőm fejsérülését elvileg stabilizálták, de a gerincveleje is megsérült, lehet, hogy lebénul mind a két lába

– nyilatkozta megtörten a Fókusznak Babácsi Benjámin, aki azt is elárulta, hogy a por leülepedése után a törmelékek alatt, eszméletlenül találta meg Nikolettet.

A baleset miatt végül négy embert kellett kórházba szállítani. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál elmondta: hárman könnyebben sérültek, ők zúzódások és sebek miatt szorultak ellátásra. A homlokzatát veszítő épületben – ahol több mint 200 ember él – az áramot minden bizonnyal ki kell kapcsolni. A statikus szerint egyelőre nem tudnak visszamenni a lakók. Aki kéri, annak megpróbálnak szállást keríteni, nyilatkozta Terézváros polgármestere, Soproni Tamás.

(Borítókép: Szollár Zsófi / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport