Autókkal együtt lángolt egy teherautó az M86-os autóúton

2022.06.27. 07:27
Autókat szállító teherautó lángolt az M86-os autóúton. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

Kigyulladt egy autókat szállító teherautó az M86-os autóút Szombathely felé vezető oldalán, Zsebeháza közelében, a 134. kilométernél – számolt be az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Hozzáteszik: a lángok átterjedtek a tréleren lévő járművekre is. A katasztrófavédelem munkatársainak a hét személyautóból kettőt sikerült leemelniük. Az oltást csornai és a kapuvári hivatásos, valamint a szili önkéntes tűzoltók végzik.

A rendőrség azt írja, a műszaki mentés idejére egy sávon halad a forgalom. Arról azonban egyelőre nem adtak tájékoztatást, hogy mi okozta a balesetet, és arról sem tudni, hogy vannak-e sérültjei az esetnek. 

A katasztrófavédelem oldala nem sokkal később frissült, mint írják, sikerült eloltani a lángokat. A csornai és a kapuvári hivatásos, valamint a szili önkéntes tűzoltók öt vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.  • Tippek
  • Hírek