Kamionos kakaskodás az M2-esen, kődobálással ért véget

2022.07.01. 10:16
Kis híján verekedésbe csapott át egy vita az M2-es autópályán, ami néhány percre teljesen megbénította az útszakasz forgalmát. Két kamionos akaszkodott össze, mert egyikük úgy érzékelte, hogy elvitték a tükrét. A helyzetet a Magyar Közút mérnökségvezetője próbálta meg orvosolni.

A Magyar Közút Instagram-oldalán osztott meg egy meghökkentő videót egy június 20-i nézeteltérésről az M2-es autópályán. Az esetet a váci mérnökségük vezetője rögzítette, aki éppen arra járt, amikor a két kamionos egymásnak feszült.

Az egyik teherautó éppen felhajtott volna az autóútra, miközben a másik úgy érezte, hogy az elvitte a tükrét, ezért megállásra kényszerítette, ezzel viszont teljesen leállították az M2-es forgalmát. Ekkor ért oda a Magyar Közút mérnökségvezetője, aki a két kamionos mellé hajtott, kiszállt a járműből és igyekezett megoldani a helyzetet.

Oroszul tudott kommunikálni az agresszív külföldi sofőrrel, és elmondta neki, hogy nincs igaza, a másik nem vitte el a tükrét, a dashcam felvételek is tudják bizonyítani, úgyhogy inkább gyorsan szálljon vissza a kamionjába és haladjon tovább, ne tartsa fel a forgalmat. Ennek eleget is tett, de előtte azért még megdobta a vétlen kamionos szélvédőjét egy kődarabbal, ami már csak utólag látszott a felvételeken.  • Tippek
  • Hitelkártya