Öngyilkos akart lenni, megmentették a bajai rendőrök

2022.07.02. 20:49
Felakasztotta magát, de a járőrök időben érkeztek, hogy megmentsék az addigra már eszméletlen férfi életét.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. július 1-jén az esti órákban egy bajai férfiról, aki öngyilkosságot akart elkövetni. Fehér Viktor László rendőr törzsőrmester és Hám Zoltán rendőr őrmester azonnal az 5506-os úton megjelölt helyre siettek, ahol a férfi párja elmondta, hogy a társa besétált az út melletti szántóföldre, miközben azt hangoztatta, hogy véget akar vetni az életének – írja a rendőrség

A rendőrök azonnal keresni kezdték a férfit. Megpillantottak egy alakot a szántóföldön, az úttól körülbelül 300 méterre, aki egy nagyfeszültségű távvezeték oszlopánál állt. Azonnal odarohantak, és azt látták, hogy a keresett férfi felakasztotta magát. Az egyik rendőr megemelte az eszméletlen férfit, a társa pedig elszakította a nyaka körüli kötelet.

A földön kitapintották a pulzusát, a mentők kiérkezéséig pedig telefonon keresztül kapták az utasításokat az OMSZ munkatársától az eszméletlen személy vizsgálatára vonatkozóan. A kiérkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akit azonnal kórházba szállítottak. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.