Nem csak Majkáék jártak pórul a péntek esti vihar miatt

BP-1872
2022.07.02. 13:17
A rossz időjárás miatt elmaradt Majka fellépése a Balaton Soundon. A rapper minden rajongójától elnézést kért. De nem csak nekik okozott kellemetlenséget a péntek esti nagy vihar. Marshmellónak nem sokkal a műsor zárása előtt kellett elhagynia a fesztivál nagyszínpadát.

Mint korábban írtuk, elmaradt Majka július 1-jére tervezett Balaton Sound-os fellépése. A magyar rapper a Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be, hogy a szervezők nem engedték fellépni őt és csapatát, mivel pénteken egy olyan vihar érkezett Zamárdi fölé, ami miatt nemhogy a színpad, de a kültéri sátrak is veszélyesnek bizonyultak. 

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Nika nagyon szomorú, én is az vagyok

– mondta bejelentkezésében Majka. Hozzátette: azt is kérdezték, hogy a vihar elmúltával egy későbbi időpontban felléphetnek-e, azonban arra sem kapott engedélyt a zenekar. A zenész a felvétel végén minden rajongójától elnézést kért.

Nem csak Majkáék szívták meg a péntek esti vihart

Nem csak Majkáék koncertje sínylette meg a péntek esti nagy vihart. Az Index tudósítója szerint a hirtelen jött rossz időjárás és erős szél miatt a Balaton Sound szervezői műsor közben állították le a nagyszínpadon fellépő Marshmellót is. Az ismert DJ-t húsz perccel a műsor zárása előtt kérték meg a produkció befejezésére a veszélyes körülményekre hivatkozva.

A helyenként száz kilométer/órás széllökések miatt az összes tóparti büfét bezárták. A fesztivál körülbelül éjfél után kezdett újjáéledni. Kivéve a Dreher Arénát, ahol Majkáék zenekara játszott volna – azt egész éjszakára lezárták.

(Borítókép: Bodnár Patrícia / Index)