Szegeden a vásárlók egymás kosarából szedték ki a ventilátorokat

2022.07.07. 20:22
Csütörtök reggel nyitotta meg kapuit Szeged legújabb élelmiszerdiszkontja. A megnyitásra a Rádió 88 is kitelepült, és még a Pickkel közös akciót is szervezett az áruház. Nagy volt a tumultus, de a vásárlók szerint ez főleg a csütörtöki nyitásnak és az akcióknak köszönhető – írta meg a szegeder.hu.

Az eladók szerint nem múlt el izgalmak nélkül Szeged új élelmiszerdiszkontjának nyitása, csütörtökön fél 7 előtt ugyanis már kifejezetten nagy sorok tolongtak a bejáratnál.

A meleg nyári napokat kicsit elviselhetőbbé tevő ventilátor akciósan volt beszerezhető az áruházban, és el is kapkodták az emberek körülbelül másfél óra alatt, utána pedig egy igazi Black Friday-akciókra emlékeztető fél óra következett, mert a vásárlók – miután a polcokon már nem találták az említett ventilátort – egymás kosarából a sajátjukba kezdték átpakolni azokat – osztotta meg az egyik pénztáros a  szegeder.huval.

A vásárlók közül néhányan a hosszú sorokra és a nagy tömegre panaszkodtak, de a többségük biztos benne, hogy ez csütörtökön csak a nyitás és az akciók miatt alakult így.