2024. június 16. 15:00 ÉLŐ
Lengyelország 0
Hollandia 0
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy szatyorban hordozta halott csecsemőjét egy borsodi nő

2022.07.11. 19:40
Szatyorba tette, majd átvitte egy több kilométerrel arrébb lévő településre, ahol egy bozótosba helyezte halott csecsemőjét egy borsodi nő.

A TV2 Tények című műsorában azt mondták: a nő Mucsonyban szülte meg a gyermeket, aki vélhetően halva született. Az anya ezután sokkot kapott, a gyermeket egy nejlonzacskóba tette, és

a néhány kilométerrel odébb lévő Lyukóbányára vitte a holttestet, majd egy bozótosban hagyta.

A helyi lakosok megtalálták a kisgyermek maradványait, utána pedig az is kiderült, hogy ki volt a csecsemő anyja. Úgy tudni, hogy a nő a szüleivel él, és még a helyiek sem tudták róla, hogy várandós. 

Megszülte állítólag otthon, betette egy nejlonzacskóba, és akkor elvitte, ennyit hallottunk

– mondta az egyik helyi lakos a Tényeknek, hozzátéve: arról sem tudnak semmit, hogy ki lehetett a gyermek édesapja.

Mindeközben egy igazságügyi orvosszakértő arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülés után a nők gyakran sokkos állapotba kerülnek, és olyankor megmagyarázhatatlan dolgokat is tehetnek. 

A terhes anya egy megváltozott tudatállapotba kerül a szülés körüli időszakban, és ilyenkor elképzelhető teljesen irracionális cselekvés is. Megijed, nincs tudatában igazából annak, amit tesz

– fogalmazott Szeles Géza. 

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a csecsemő halálát, de egyelőre nem talált arra utaló jelet, hogy gyilkosság történt volna  – derült ki a Tények riportjából.