18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nem kegyelmezett a bíróság a 11 éves kislányt molesztáló férfinak

2022.07.15. 11:27
Hiába nyújtott be fellebbezést, rács mögé kell vonulnia a korábban gyermekpornográfia és szexuális erőszak bűntette miatt elítélt férfinak, tájékoztatott a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség.

A Fővárosi Törvényszék 2021 novemberében 16 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre, 10 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte a vádlottat azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

A megállapított tényállás szerint a férfi feltételes szabadságra bocsátása ideje alatt, 2019-ben ismerkedett meg egy Kispesten élő nővel és annak 11 éves lányával, akikkel rendszeresen találkozott, illetve többször tartózkodott náluk az éjszakai órákban is. 

A vádlott ottlétei alatt elnyerte a kislány bizalmát, majd több alkalommal szexuális indíttatásból a sértett alsóneműjébe nyúlt, illetve segédeszközt is igénybe vett, emellett egy alkalommal a kislányról mobiltelefonjával súlyosan szeméremsértő videófelvételt készített, olvasható az ügyészség közleményében.

A férfi az elsőfokú ítélet ellen enyhébb végrehajtási fokozat alkalmazásáért, ügyvédje pedig az ítéleti indokolás ellen fellebbezett. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség eközben az elsőfokú ítélet helybenhagyását kezdeményezte. A fellebbviteli bíróság 2022. július 6-án aztán helybenhagyta a vádlottra kiszabott büntetést, amelyet nyomban foganatba vettek.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport