Kamera vette, ahogy frontálisan ütközik a mentőautó

2022.07.18. 14:58
Július 12-én dél előtt néhány perccel frontálisan ütközött egy mentőautó és egy személyautó Mosonmagyaróváron a Szent István Király út és a Móra Ferenc út kereszteződésében. A balesetről előkerült egy exkluzív videó, amit a Móvár Press a mai napon osztott meg az egyik legismertebb videómegosztó portálon.

Az elsődleges információk arról szóltak, hogy a Móra Ferenc útról egy Renault személygépkocsit vezető férfi tisztázatlan körülmények között egy megkülönböztető jelzést használó Mercedes mentőautó elé hajtott, ami egy szemből érkező Škoda személygépkocsinak ütközött.

A videót megnézve a következő történhetett: a fehér színű Renault kiment a mentő elé, az oldalát talán meg is húzta a mentőnek (ez nem látszik a felvételen). Az utóbbit vezető sofőr, hogy elkerülje a frontális karambolt a kikanyarodó járművel, áthúzta a kormányt a szembe sávba, ahol pechjére érkezett egy másik személyautó, amit már nem tudott kikerülni.

A Móvár Press tájékoztatása szerint a Renault-ban és a mentőautóban utazó ápoló könnyű, míg a Škodát vezető nő és a mentőgépész súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport