Beakadó papucs miatt karambolozott több autó Csepelen

received-631610104627252-edit-130427090181139
2022.07.19. 17:46
Karambol történt Budapest XXI. kerületében. A baleset a helyi buszközlekedést is érinti.

Három autó ütközött össze Budapest XXI. kerületében, Csepelen, az Erdősor utcában július 19-én a délutáni órákban – számolt be az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a járműveket. Kiemelik: az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani, a karambol a helyi buszközlekedést is érinti.

Beakadt lábbeli okozhatta a bajt

A BalesetInfo úgy tudja, a balesetet okozó sofőr az Erdősor utcai kereszteződéshez érve balra fordulva szerette volna folytatni az útját, de a megkezdett manőver közben ismeretlen okból nem hozta egyenesbe az autóját, és ütközött a járdaszegéllyel, majd a mögötte lévő fának ütközött, végül pedig két autónak csapódva állt meg.

Mint írták, az értesüléseik szerint a balesetet okozó autó vezetőjének lábbelije miatt történhetett a karambol – a papucsa beakadhatott a gázpedálba.

Hozzátették: az esetben személyi sérülés nem történt, azonban a helyszínelés és a műszaki mentés idején a 159-es busz terelve közlekedik, ezért nem érinti a Kölcsey utca és az Erdősor utca megállókat. 

(Borítókép: Balesetinfo)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport