2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Súlyos baleset volt az M7-es autópályán, egy gyermek meghalt

DSC 0459 2
2022.07.21. 13:48
Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszemesnél történt a tragédia szerdán. Egy kisbusz letért az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult. A balesetben egy kilencéves gyermek a helyszínen meghalt.

A Baleset-info.hu szerint a Renault kisbusz egy három autóból álló családi konvojban haladt az M7-es autópályán, amikor a gépkocsi vezetője észlelte, hogy ráz a jármű, ezért behajtott a legközelebbi töltőállomásra, ahol felhívta a gépjármű bérbeadóját azzal, hogy ráz az autó.

A bérbeadó az autóban utazókra bízta a döntést, hogy folytatják-e az utat, vagy sem.

A gépkocsiban ülők úgy döntöttek, hogy folytatják az utat. Menet közben a hátsó ülésen ülő egyik gyerek, egy kilencéves kisfiú úgy gondolta, hogy átül egy másik helyre. Abban a pillanatban, amikor átmászott a másik ülésre, a gépjármű defektet kapott.

A gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, amely a belső szalagkorlátnak csapódott, majd átsodródott a sávokon, végül a pályát elhagyva a betonárokba csapódott és felborult.

A kilencéves kisfiú, aki át akart ülni egy másik helyre, kirepült a szélvédőn, és szörnyethalt.

A gépkocsit vezető édesapa, a mellette ülő felesége és a hátsó ülésen, a kilencéves mellett ülő négyéves fiú használták a biztonsági övet, így nem sérültek meg komolyabban.

(Borítókép: Police.hu)