Nagy torlódások vannak az M1-esen, az M7-es is nehezen járható

2022.07.23. 08:14
Több baleset is történt az M1-es autópályán Budapest irányába, tájékoztatott szombat reggel az Útinform. A káresemények miatt torlódásra kell készülniük a főváros irányába közlekedőknek.

A Lébény csomópont előtt a 144-es kilométernél, a Komárom csomópont előtt a 86-os kilométernél és a 46-os kilométernél a Szárligeti csomópont után egyaránt sávzárásra, torlódásra kell készülniük az arra közlekedő autósoknak.

Közben megindultak a pihenni vágyók a vízpart irányába, emiatt most erős a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán. Törökbálint és Székesfehérvár között telítetté váltak a sávok, helyenként csak araszolnak a járművek. Ma reggel az M43-as autópályán is történt egy baleset Makó térségében. A határ felé vezető oldalon a 37-es kilométernél a külső sávot lezárták, közölte az Útinform.

A Technológiai és Ipari Minisztérium pedig arról tájékoztatott, hogy a teljes hétvégére felfüggesztették a kamiontilalmat. Vagyis a nehéz tehergépjárművek szombaton és vasárnap is egész nap szabadon közlekedhetnek a hazai utakon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport