Deutsch Tamás elmondta, szerinte mire készül Gyurcsány Ferenc

2022.07.27. 06:02
Április 3-án Magyarországon sikerült megállítanunk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is, mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője az MTI-hez kedden eljuttatott videójában, amelyben arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez.

Gyurcsány napok óta arról beszél, hogy készülnek, fogalmazott Deutsch Tamás, hozzátéve: „a durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek”. Mint mondta, tegnap aztán kiderült, Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását.

A magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz – fogalmazott Deutsch Tamás. Tegnap ugyanis született egy levél, „no nem Tatjána írt levelet Anyeginnek, hanem Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára küldött levelet az Európai Parlamentnek, és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy mi, magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket” – mondta.

A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat, mutatott rá Deutsch Tamás. Hozzáfűzte: „kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz”.