Szabadnapot ad a szülőknek az iskolakezdésre az egyik áruházlánc Magyarországon

B TTS20210721001
2022.08.03. 12:27
Extra szabadnapot biztosít a Tesco az első osztályos gyermekek szüleinek az oktatás első napjára. De pénzügyi támogatást is nyújt minden olyan munkatársának, aki iskoláskorú gyermeket nevel.

Nemcsak kínálatát növeli hárommillió füzettel, 100 ezer táskával és tolltartóval, hanem extra szabadnapot is biztosít a Tesco az iskolakezdés napjára azon munkatársai számára, akik első osztályos korú gyermeket nevelnek. Valamint pénzügyi támogatást nyújt minden olyan szülőnek, aki iskoláskorú gyereket nevel – számolt be honlapján az üzletlánc.

Mint írták, a szeptember 1-jei iskolai becsengetésre a Tesco idén a normál készlet több mint kétszeresével készül. Ez összesen 4,1 millió darab tanszert jelent, beleértve a füzeteket, táskákat, tolltartókat és írószereket. Hozzáteszik: a rengeteg választási lehetőség között idén is hoszteszek segítenek eligazodni a kevésbé rutinos vásárlóknak, akiket augusztus második felétől kereshetnek az érdeklődők országszerte 46 áruházban.

Munkatársaiknak is kedveznek

Ugyanakkor az üzletlánc idén sem feledkezik meg arról, hogy munkatársaik között is sokan készülnek az iskolakezdésre, ezért több dologgal is szeretnék megkönnyíteni az iskolakezdést kollégáik számára.

Magyarországon több mint 4375 »tescós szülő« van, akik közül közel 2300-an iskoláskorú gyermeket nevelnek. Ők idén is kapnak pénzügyi támogatást az iskolakezdéshez. 254 első osztályos gyermek szülei pedig ezúttal is extra szabadnapot vehetnek ki az oktatás első napjára, hogy ott lehessenek gyermekük életének egyik fontos eseményén

– mondta Szigeti Barbara, a Tesco Magyarország HR-vezetője.

(Borítókép: Branstetter Sándor / MTI)