18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felgyújtotta és lefejezte volna Kálmán Olgát, nem bánta meg

DBZOL20220622013
2022.08.04. 07:13

Kálmán Olga nemrég feljelentést tett egy férfi ellen, aki fejbevágással és családja kiirtásával fenyegette a DK politikusát. A férfi mindezt az anyja Facebook-oldaláról, annak tudta nélkül tette.

Az ügy azóta lezárult, most kiderültek a részletek:  a zaklatással gyanúsított férfi ellen nem emeltek vádat, csupán megrovást kapott és annyit mondtak neki, hogy ilyet többet ne csináljon. Ezen felül 241 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezték.

A férfi a Blikknek elmondta, hogy nem tenne ilyet még egyszer, de tettét nem bánta meg.

Havonta húszezret vonnak le tőlem, de ezzel végre le van zárva az egész. Azt akartam, hogy nyilvánosságra kerüljön, hogy az országban én gyűlölöm a legjobban Kálmán Olgát és az egész baloldalt. A célom az volt, hogy ezt mindenki megtudja, ami sikerült is. Ez az érzés persze, azóta sem változott bennem, de politikával nyilvánosan többé nem foglalkozom

– nyilatkozta az 53 éves férfi, aki egyébként egy kertes házas övezetben él Győrben az édesanyjával.

A baloldali gengszterbanda mást nem érdemel. De megfogadtam, nem írok már senkinek, ehhez pedig tartom is magam. Ez a tortúra nekem sem hiányzik. Persze, amikor meghallom a tévében a nyilatkozataikat, elgondolkodom azon, milyen szívesen megírnám nekik a magamét, de persze, erről szó sem lehet többé. Olgát nem sajnálom, változatlanul gyűlölöm őt

– tette hozzá a férfi.

Elmondta az is, hogy azért írta neki az üzeneteket, hogy gondolkodjon el a megnyilvánulásain, ám sosem bántotta volna, és ha tudná hol lakna, akkor sem menne el hozzá.

Kálmán Olga is reagált

Kálmán Olga azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nagyon nyomasztó és rossz érzés volt olvasni ezeket az üzeneteket, nyugtalansággal töltötték el őt. Rendkívül felzaklatta őt, hogy a családjával és a gyerekei életével szórakoznak.

Elmondta továbbá, hogy örül annak, hogy a rendőrség és az ügyészség ilyen komolyan vette az ügyet, és hogy ilyen gyorsan sikerült azonosítaniuk zaklatójának kilétét.

Az a lényeg, hogy az illető és mindenki más, aki azt gondolja, büntetlenül lehet másokat fenyegetni, becsmérelni a közösségi portálokon, tanuljon az ügyből

– fejtette ki a politikus.

(Borítókép: Kálmán Olga. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport