Járhatatlanná vált az M7-es autópálya

PAP 6677
2022.08.07. 19:57
Szombat este után vasárnap este is jelentős torlódások alakultak ki az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, tájékoztatott az Útinform.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 51. kilométerszelvényében Pákozd térségében, a Budapest felé vezető oldalon vasárnap 18 óra 30 perc körül. A helyszínen két személygépjármű ütközött össze, írta a rendőrség. Az 53-as kilométer közelében csak a külső sáv használható, emiatt közel fél óra a pluszmenetidő.

Távolabb, szintén a főváros felé a tárnoki szakaszon, a 24-es kilométernél lángba borult egy személyautó. Azon a szakaszon 2-3 kilométeres araszoló kocsisor alakult ki, jelezte este negyed nyolckor az Útinform. Ráadásul a 25-ös kilométernél az aljnövényzet is kigyulladt, ezért ott lecsökkent a látótávolság is. Martonvásár és Érd térsége között telített sávokon lehet közlekedni. 

További fontos hírek a magyar utakról:

  • Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya irányában korábban baleset történt. A 26-os kilométernél sávlezárás már nincs, és a torlódás is megszűnőben van.
  • A 32-es főút 56-os kilométerénél, Szászberek térségében árokba hajtott egy nyerges vontató. Félpályás lezárás van érvényben.
  • Az M5-ös autópályán, a főváros felé Csengele térségében burkolatfelújítás zajlik. A 132-es és a 126-os kilométer között a belső sávot lezárták, emiatt torlódásra kell készülniük az autósoknak.

(Borítókép: Papajcsik Péter / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport