Gyurcsány Ferenc: Végetek van

PAP 3441
2022.08.10. 13:07
Gyurcsány Ferenc szerint az elmúlt hetek történései azt bizonyítják, hogy hazánkba beköszöntött a valóság, úgy véli, a Fidesz kormányzásának itt a vége. A nagyobbik kormánypárt nem hagyta szó nélkül a DK elnökének posztját, arra közleményben reagált, hangsúlyozva, hogy a valóság valójában Őszödön érkezett meg.

„A baloldal fűt-fát ígért a magyar embereknek, de csak adó- és rezsiemeléseket hozott a nyakukra. Kormányzásuk alatt se háború, se válság nem volt, mégis bedöntötték a gazdaságot” – így reagált a Fidesz Gyurcsány Ferenc szerdai Facebook-posztjára, melyben a Demokratikus Koalíció elnöke a gáz árának megemeléséről, az akadozó üzemanyag-ellátásról, az új katatörvényről és a nyugdíjasokat sújtó inflációról osztott meg cikkeket.

Gyurcsány Ferenc a posztban azt írta:

Ilyen, amikor dől. Amikor már nem működik a politikai mágia. Amikor kiderül: az egész egy politikai csalás volt. Ilyen, amikor a propaganda már nem helyettesíti a kormányzást. Ilyen, amikor megérkezik a valóság

– írta a DK elnöke, majd hozzátette: „Végetek van. Mi meg készülünk.”

A Fidesz-frakció nem sokkal a poszt megjelenése után reagált az abban leírtakra. Jelezték, hogy a valóság szerintük Gyurcsány Ferenc őszödi beszédével érkezett meg, a nagyobbik kormánypárt egészen pontosan úgy fogalmazott: „hazudtak »reggel, éjjel meg este«, ahogy azóta is”.

(Borítókép: Gyurcsány Ferenc 2021. októberben. Fotó: Papajcsik Péter / Index)  • Tippek
  • Bankszámla