Teljes titoktartást követel meg Hosszú Katinka az esküvőjén

DSC2287
2022.08.12. 07:24
Teljes a titkolózás Hosszú Katinka esküvőjét illetően, a násznép még képet sem tehet ki a közösségi médiára a nagy napon.

Hosszú Katinka és vőlegénye, Gelencsér Máté augusztusban tervezik összekötni az életüket, az esküvőt Szentendrén fogják tartani. Sós Csaba szövetségi kapitány azt nyilatkozta a Borsnak, hogy ő már megkapta az esküvői meghívót, de többet nem árult el, az esküvő időpontja így titokban maradt.

Egy biztos, mindenki otthon lesz már azon a hétvégén, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Hogy ez melyik napra esik, maradjon titok

– nyilatkozta a szövetségi kapitány.

A Bors azonban kiderítette, hogy az eseményre augusztus utolsó hétvégéjén fog sor kerülni, teljes titoktartásban. A pár és a násznép ugyanis megegyezett abban, hogy semmilyen információt nem szivárogtatnak ki, és még képet sem posztolhatnak a közösségi médiára a nagy napon.

Mint megírtuk, Hosszú Katinka a jelek szerint egyre tudatosabban készül az élsport utáni civil életre, amelyben leginkább üzletasszonyként és édesanyaként képzeli el magát. A következő, 2024-es párizsi olimpián nagy valószínűség szerint már nem lesz ott az úszónő, mert vőlegényével, Layber-Gelencsér Mátéval a versenyzés helyett gyermeket terveznek.

(Borítókép: Kaszás Tamás/Index)