Veréssel fenyegetett egy nő egy 10 éves kislányt, mert ránézett a szoknyájára

2022.08.13. 06:48
Tízéves kislányt zaklatott egy nő Pécsett. A feldühödött asszony azért szidalmazta és szerette volna megütni a gyereket, mert megbámulta a boltban.

Kétgyermekes anyukát és tízéves kislányát ért támadás egy pécsi üzletben. Az anya gyermekeivel vásárolt, amikor egy nő trágár szavakat használva kiabálni kezdett velük sorban állás közben, mert az egyik gyerek megbámulta a szoknyáját. 

Mit bámulsz, te hülye k***a?

– mondta a feldühödött nő a kislánynak, ami miatt az édesanya arra utasította gyermekét, hogy forduljon egy másik irányba. A nő azonban tovább folytatta:

Az ilyen lányok miatt nem lesz helye az enyémnek az utcán

– fogalmazott, mire az édesanya arra kérte, hogy hagyja abba a gyermeke zaklatását. De ez csak olaj volt a tűzre, tovább szidalmazta a kislányt. Pár perc elteltével pedig kezét a magasban tartva elindult a gyermek felé. 

Egyszerűen nem tudtam mit tenni, beleálltam az ütésébe. Lefogtam mindkét kezét, hogy ne érje el a gyerekemet

– mondta az anya a Pécs aktuálnak. A beszámoló szerint ekkor lépett oda egy másik vásárló, aminek hatására a nő hagyta távozni az anyukát és gyerekeit. A nő nem hívta a rendőrséget és egyelőre nem tett feljelentést az ügyben, de elképesztőnek tartja, hogy fényes nappal megtörténhet ilyen.  • Hírek
  • Hírek