Több autó ütközött Diósdnál, jelentős a torlódás

2022.08.15. 08:21
Több autó ütközött az M0-s autóúton Diósdnál, csaknem két óra pluszmenetidővel kell számolnia annak, aki az M1-es autópálya felé tart. A rendőrség tájékoztatása szerint 17 kilométeres a torlódás.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Diósdnál – közölte az Útinform hétfőn a honlapján.

A balesetben több autó ütközött. A 11-es kilométernél már mind a három sáv használható, azonban a torlódás továbbra is jelentős, szinte az M5-ös autópályáig ér el, ezért az M5-ös és az M3-as irányából érkezőknek, közel két óra többlet menetidővel kell számolniuk – írták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, hogy a balesetben három autó és egy nyergesvontató ütközött. A karambolban nem sérült meg senki.

A járművek az M5-ös autópálya felől az M1-es autópálya felé vezető oldalon csak a külső, illetve a leállósávon haladhatnak, emiatt 17 kilométeres torlódás alakult ki – tájékoztatott a rendőrség.

Az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Füzesabony térségében a 115-ös kilométernél egy személyautó korlátnak csapódott. A belső sávot lezárták. 1 kilométeres a torlódás.

Soltvadkert közelében az 54-es főút 49-es kilométerénél egy autó árokba hajtott. A műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Az M44-es autóúton, a Lakitelek felé vezető oldalon, a Hármas-Körös hídján a dilatációs szerkezetet fogják javítani. A mai napon 07 és 16 óra között a Békéscsaba felé vezető pályaoldalt a 49-es jelű Kunszentmárton és a 71-es jelű Szarvas csomópontok között a terelés kiépítésének idejére lezárják, a forgalmat a 44-es főútra terelik. 16 órától az ellenkező oldalt fogják lezárni, így a Lakitelek felé vezető forgalmat sávelhúzással átvezetik a Békéscsaba felé vezető oldalra, tehát a 49-es és az 54-es kilométer között irányonként egy sávon autózhatnak az arra közlekedők.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport