Golyóálló autóban érkezett meg Erdoğan fia Gattyán György irodaházába

PAP 8271
2022.08.15. 09:03
A török elnök fia vasárnap délután látogatott el Gattyán György cége, a Docler Holding központjába, ahol vélhetően nem a magyar pártpolitikáról, hanem sokkal inkább a sportról, azon belül is a milliárdos üzletember és társa, Huszár Viktor nevéhez fűződő labdajátékról, a Teqballról lehetett szó.

Államfőknek kijáró biztonsági intézkedések mellett, teljes titokban látogatott el Recep Tayyip Erdoğan török elnök fia Magyarország egyik leggazdagabb emberének irodaházába.

A Blikk információi szerint a látogatást komoly előkészületek előzték meg, az épületet már napokkal korábban ellenőrizték a hatóságok, a cég dolgozóit pedig arról tájékoztatták, hogy a különleges vendég ott-tartózkodása idején még ők sem mozoghatnak szabadon az irodaházban. Necmettin Bilal Erdoğan végül golyóálló autóban, egy méretes konvojjal érkezett meg Gattyán György cége, a Docler Holding központjába vasárnap délután.

A lap úgy tudja, hogy Gattyán György jelenleg külföldön van, így Erdoğan fiát nem a Megoldás Mozgalom elnöke, hanem a 2022-es választáson egy százalékot elért párt alelnöke, Huszár Viktor fogadta, aki a milliárdos üzletemberrel együtt a Teqball nevű labdasport alapítója egyben. Vélhetően a találkozásnak is inkább a sport, semmint a politika adott apropót, a török elnök fia ugyanis az Etnosport Világszövetség elnökeként kapott meghívást a péntektől vasárnapig tartó VII. Kurultaj hagyományőrző rendezvényre, amelyet a huntürk nemzetek legnagyobb találkozójaként emlegetnek.

(Borítókép: Gattyán György. Fotó: Papajcsik Péter/Index)