Szexuálisan zaklattak egy 19 éves lányt a HÉV-en

2022.08.24. 12:58
Szeméremsértés gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendőrség rendelkezésére álló információi szerint egy férfi augusztus 18-án 21 és 22 óra között a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV-állomások közötti szakaszon egyik kezével egy leszálláshoz készülődő fiatal nő szoknyája alá nyúlt, másik kezével elővette nemi szervét, és önkielégítést végzett.

A 19 éves áldozat próbált eltávolodni tőle, de a férfi megragadta a kezét, és azt kérte, ő folytassa tovább. A sértett többször ellökte magától, mire a megállóban le tudott ugrani, és sikerült elmenekülnie.

A szeméremsértéssel gyanúsítható férfi 30–40 év közötti, az átlagosnál vékonyabb testalkatú, haja göndör, barna színű.

Az elkövetéskor kockás halásznadrágot, edzőcipőt, rövid ujjú pólót, baseballsapkát, sötét hátizsákot viselt.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2896-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.