Tűzijáték-turisták, figyelem: a vonatokon és a távolsági buszokon is érvényes a kedvezményes jegy

2022.08.26. 11:38
Újabb kedvezményekről döntött az állami közlekedési társaság.

A vonatokon és a Volánbusz járatain egyaránt felhasználható lesz a MÁV kedvezményes, kétezer forintos jegye, amivel a vasúttársaság a budapesti tűzijátékra érkezőket igyekszik segíteni – adta hírül az MTI.

Biber Anett, a MÁV Zrt. szóvivője a közszolgálati televízió péntek reggeli műsorában emlékeztetett, hogy speciális, fix áras retúrjeggyel utazhatnak a most szombatra halasztott ünnepi programra és onnan haza az érdeklődők a hétvégén.

A szóvivő azt is hozzátette, hogy a jegyet akár úgy is igénybe lehet venni, ha Budapestre vonattal érkeznek, a fővárosból pedig busszal érkeznek haza az emberek.

Biber Anett a műsorban elmondta, hogy a menetjegy a második kocsiosztályra szól a vonaton, a felárak (például az IC-helyjegyé) megfizetése vagy az autóbuszok kiegészítő jegyeinek megváltása alól nem mentesít. A jegyeket pénteken és szombaton és a hazaútra még vasárnap is lehet használni.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, az érdeklődők speciális, fix áras retúrjeggyel utazhatnak az augusztus 27-re halasztott ünnepi tűzijátékra.