Csúnyán megverték, mert előzni merészelt az autójával

2022.09.01. 18:02
Verekedésbe torkollt egy közúti közlekedési konfliktus szerda este Komárom-Esztergom megyében. Az agresszor azért sújtott le az öklével, mert nem tetszett neki, hogy a másik megelőzte őt – írta meg a Bp-i Autósok Közössége.

Komoly zúzódásokat szenvedett a sértett, aki a közösségi oldalán számolt be a történtekről. Mint írta: szerda este megelőzött egy Volvo típusú autót. A másik sofőrnek ez nem tetszett, ezért több kilométerrel később, a Héreg és Tarján közötti útszakaszon előzési manőverbe kezdett, majd büntetőfékezéssel késztette lassításra a mögötte haladót.

Ezután a volvós rúgni kezdte a másik autóját, majd miután a sértett lehúzta a vezetőoldali ajtó ablakát, fejre bevitt 8-10 ütést.

„Miután velem végzett, még kapott egy párat az autóm, majd visszasietett az ő autójához, és nagy gázzal elhajtott” – írta posztjában a megvert autós.

Az ilyen konfliktusok későbbi tisztázását nagyban meg tudja segíteni egy felvétel, jegyezte meg a Bp-i Autósok cikke, utalva arra, hogy ma már könnyedén be lehet szerezni az autóba felszerelhető fedélzeti kamerát.