Baleset az M0-son, sávlezárás több helyen

2022.09.04. 09:28
Az M0-s autóúton, az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, a belső sávot lezárták.

Az M0-s autóúton, a 70-es kilométernél az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A helyszínelés idejére a belső sávot lezárták – írja az Útinform.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 120-as és a 126-os kilométer között burkolatjavítás miatt a belső és a külső sávot lezárták, a forgalmat a leállósávra terelik. A közeli Petőfiszállási pihenőt nem zárták le, de az autópályára való felhajtásnál megszűnt a gyorsítósáv, így ajánlott fokozott figyelemmel közlekedni.

Az M6-os autópályán, a 168-as és a 169-es kilométer közötti alagútláncban karbantartási munka miatt a Pécs felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, főváros felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

Győrtől északra, a 14-es főúton új csomópontot alakítanak ki, a 4-es kilométernél kedden végzik el az aszfaltozási munkákat. Kedden 7:30 és 18 óra között sávlezárás és jelzőőrös-irányítás lesz, ami akár jelentősebb torlódást is okozhat, ezért a Győr és Vámosszabadi között autózóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport