18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Apja erőszakolta meg a kilencéves kislányt az iskolából hazafelé vezető úton

2022.09.05. 13:27
Saját gyermeke ellen követett el szexuális erőszakot egy 29 éves férfi, aki ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt.

A vádirat szerint 2021 áprilisában a vádlottat közös gyermekük anyja kérte meg arra, hogy vigye át a fiatal lányt a szomszédos településen lévő általános iskolába. A vádlott a gyermekével kerékpárra ült, majd eltekert az iskoláig, ott viszont betegsége miatt nem fogadták a gyermeket, így visszafordultak.

A két település közötti útszakaszon hirtelen megálltak, a vádlott arcon ütötte a gyermeket, levette az alsóneműjét, majd megerőszakolta őt. A kislány az esti órákban ért haza a nagymamájához, aki látta, hogy az unokája rosszul van, remeg, ruházata szakadt, piszkos, és a testén erőszakra utaló nyomok vannak. A gyermek végül részletesen beszámolt arról, mit tett vele az apja.

Az ügyészség fegyházbüntetést, közügyektől eltiltást indítványozott a büntetett előéletű vádlottal szemben, valamint indítványozta szülői felügyeleti jogának megszüntetését, később született gyermekeire is kiterjesztően. Emellett kérte, hogy a letartóztatásban lévő férfit végleg tiltsák el minden olyan foglalkozás gyakorlásától, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, gondozását végezné, írja a boon.hu.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon. Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a Segélyhívót!