Orbán Viktor felkészül, az utolsó simításokat végzi

2022.09.10. 09:55
Szeptember 10-én szombaton 21. alkalommal rendezi meg Fidesz a kötcsei pikniket, ahol Orbán Viktor miniszterelnök bizalmi körben, sajtónyilvánosság nélkül ad majd iránymutatást saját párttársainak.

Orbán Balázzsal, a Miniszterelnök politikai igazgatójával posztolt közös fotót szombat reggel Orbán Viktor. A kormányfő a fotó mellé azt írta:

Felkészülés Kötcsére. Utolsó simítások.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 10-én szombaton tarthatják a Fidesz évente megrendezett kötcsei piknikjét. Hagyományosan ezen az eseményen szokott Orbán Viktor iránymutatást adni saját párttársainak, a tavalyi találkozó fő témája az idei választásra való felkészülés volt, akkor publikálta új Facebook-logóját is a miniszterelnök.

Ahogy arról szintén írtunk, a miniszterelnök augusztusban az amerikai CPAC-en mondott beszéde után hosszabb szabadságra ment, az ősz beköszöntével azonban visszatért, pénteken már a Határvadász Ezred megalakulása alkalmából  tartott ünnepi beszédet , ahol a miniszterelnök korunk legsúlyosabb problémájának nevezte a migrációt.

A kötcsei pikniken vélhetően az orosz–ukrán háborúra, az egyre feszítőbb gazdasági helyzetre és az energiaválságra reflektál majd a miniszterelnök.